Kennis vergaren betreft kinderopvang en onderwijs!

Wil jij meer informatie over opvang en/of basis onderwijs of ben jij professioneel actief in deze sector? Hou dan zeker vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018 vrij op je kalender. Want de 7de editie van de Vakbeurs Kinderopvang en onderwijs in het ICC Ghent is een editie om niet te missen. Een editie met nog meer gerenommeerde sprekers, nieuwe ontwikkelingen binnen dit domein én antwoorden op al je specifieke vragen. Bezoek op 20 en 21 april 2018 de Vakbeurs Kinderopvang en onderwijs in het ICC Ghent en blijf op de hoogte!

Iedereen welkom op Vakbeurs Kinderopvang en onderwijs

Iedereen is welkom op de tweedaagse Vakbeurs Kinderopvang en onderwijs 2018. Van onthaalouder en zaakvoerder van een kinderdagverblijf tot kinderarts en directielid van een school. Maar evengoed voor starters, studenten en (groot)ouders. De Vakbeurs Kinderopvang en onderwijs is dé manier om in contact te komen met professionele bedrijven die er hun nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten voorstellen. Want de opvang, begeleiding en onderwijzing voor kinderen blijft in volle ontwikkeling, vandaag en morgen.

De Vakbeurs Kinderopvang en onderwijs richt zich op:

  • Starters en studenten
  • Onthaalouders
  • Kinderverzorgers en zaakvoerders kinderdagverblijven
  • Directieleden basis- en buitengewoon onderwijs
  • Ouders en grootouders
  • Coördinatoren van gemeente- en speelpleinen
  • Leerkrachten
  • Kinderartsen, kinesisten, logopedisten, kinderpsychologen…

Van speelgoed en didactisch leermateriaal tot meubilair, inrichting, maaltijden, schoonmaak, beveiliging en software. Alles wat valt binnen dit domein komt aan bod.

Inspirerende seminaries
Tijdens de beurs leg je je oor te luisteren bij een van de vele lezingen en workshops. Verschillende gerenommeerde sprekers en exposanten met praktijkervaring verschaffen je inzicht in en kennis over de nieuwste ontwikkelingen in kinderopvang en onderwijs. Kennis met elkaar delen tijdens een inspirerende beurs, daar draait het om.

Vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018 gaan tussen 10u00 en 17u00 de deuren van het ICC Ghent open. De toegang is gratis op vertoon van een uitnodigingskaart (te verkrijgen via een exposant of online registratie).

Als exposant deelnemen aan de Vakbeurs Kinderopvang en onderwijs?
Stuur een mailtje naar info@vakbeurskinderopvang.be